BARAKA NIEUWEGEIN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 930 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Baraka Nieuwegein. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 0:59 2 keer verkeerd, een keer helemaal verkeerd bestelling gekregen 2de keer half bestelling gekregen eten was koud, had hotwings besteld en krijg hotwings gemengd met gepaneerd kipfilet!!!!patat was koud en kleine portie. Laatste keer niet meer bestelle
29 nov 2022 om 12:56 Als je zin hebt om langer dan 1,5 uur te wachten op je eten en vervolgens een mini bakje kapsalon te krijgen waar maar 2 patatjes in zitten; bestel dan vooral hier! Ik ga hier in ieder geval niet meer bestellen
25 nov 2022 om 21:03 Patat was echt weinig voor bijna 4 euro per portie en veel te zout, half 5 besteld en pas kwart voor 6 bezorgd. Jammer, bij afhalen is de kwaliteit altijd wel op orde.
22 nov 2022 om 19:18 Eten zou om kwart over 5 er zijn. Het werd zonder iets te zeggen naar 5 over half 6 gezet. En het kwam om 10 voor 6 aan. Het eten was koud en de saus zat er niet bij. Triest voor de 23 euro die we moesten betalen.
20 nov 2022 om 20:46 Top weer!
20 nov 2022 om 19:50 Eten was op tijd en heerlijk!
19 nov 2022 om 19:32 Eten was lauw. Patat erg zout. Ik ben beter gewend van Karadag
18 nov 2022 om 20:47 Eten was lauw maar smaakte goed Smiddags besteld en toch s avonds een kwartier te laat. Hopelijk volgende keer beter Aardige bezorger
14 nov 2022 om 16:01 Niet zo lekker. De bezorging duurde heel lang.
9 nov 2022 om 12:58 Mijn vriend heeft voedselvergiftiging opgelopen door jullie eten
2 nov 2022 om 22:25 Prima eten
1 nov 2022 om 20:09 Lekker eten